Son los Frikihippies personas?

Los Frikihippies dominaban el universo y había paz. Pero llegaron unos tipos de negro y empezaron a decirles que eran "raros" y la época de la "Gran Fractura" empezó con la división de Hippies y Frikies. La tensión entre ambos pueblos fue en aumento y se inició la lucha que llega hasta nuestros días; ese era el plan de los "Tipos de Negro". Pero hay una profecía: un día llegará el elegido. El Frikihippy que unirá a Frikis y Hippis de nuevo. El Frikihippy Único!

jueves, agosto 10, 2006

Huesca Mola!


Doncs.. he tornat ja del meu parentesi d'agost a Huesca... i que dir. He tornat enamorat =) El cert es que és una ciutat en la que la quantitat de activitats culturals per habitant es bastant superior que a la resta de llocs... si no... veieu que he fet en estos 4 dies!

4 Concerts de música tradicional
1 Concert de una portuguesa molt brasilenya.
1 Concert de Música Medieval (i molava!)
Visita al Castell Romànic millor conservat del mon (Castell de Loarre).
Teatre i animació al carrer.
Visita guiada amb la història de la ciutat.
Visita al Centre CDAN (Centre d'Art i Natura).
Visita a obres d'art integrades en la natura (sòc exceptic en estes coses, però reconec que no estava malament del tot).
Bany als pouets del riu.
Pateig del Parc Natural d'Ordesa.
Pateig al voltant dels Mallos de Riglos (vaig aconseguir arribar a un lloc des del que la vista era inigualable!! Per desgràcia no puc posar-ho en paraules...)


En fi, molta cosa a fer, i tot gratuït! Joer, els hoscenses, que ben montat ho tenen =) Una de les conclusions que vaig fer és que els francesos realment tenen pres el Pirineu... hi ha milers! I l'altra, és que les màquines de Aquarius al peu dels Mallos són un salvavides com pocs.

Bueno, si algú no coneix Huesca encara, val la pena anar! Un bon lloc al que perdre's en Agost!